Rulecube_

INNOVATIE GEVISUALISEERD

Rulecube, een start-up gespecialiseerd in geavanceerde technologische oplossingen, stond voor de uitdagende taak om hun revolutionaire ideeën te vertalen naar een visuele identiteit die de innovatie en dynamiek van het bedrijf zou weerspiegelen. Ze hadden behoefte aan een sterk logo, een coherente visuele identiteit en een website om hun (online) aanwezigheid in de markt te vestigen.

Oplossing

Perron18 werd benaderd om deze uitdagende opdracht aan te gaan. We gingen aan de slag om een visuele identiteit te creëren dat net zo vooruitstrevend is als hun bedrijfsmissie. Het doel was om een identiteit te ontwikkelen die niet alleen de naam ‘Rulecube’ versterkt, maar ook de complexiteit van hun werk inzichtelijk maakt door middel van het butterfly effect – een symbool voor significante impact vanuit ogenschijnlijk kleine veranderingen.

Proces

Onze creatieve reis begon met het ontwerpen van een logo dat zowel de naam als de aard van de start-up belichaamt. Door een kubus in het logo te integreren, visualiseerden we de gestructureerde aanpak van Rulecube en hun focus op het bouwen van een sterke fundering voor klanten. Het dynamische aspect van de kubus verwees naar de constante evolutie in technologie en innovatie die Rulecube nastreeft.

Voor de visuele identiteit namen we het butterfly effect als inspiratiebron, waarbij elke designkeuze gericht was op het laten zien van het effect van Rulecube’s werk op de technologische markt en de wereld. We gebruikten vloeiende lijnen en transformerende vormen om de verbondenheid en de expansieve impact van hun diensten uit te beelden.

Met deze elementen als leidraad, ontwikkelden we een strakke website die past bij de branche. De site moest niet alleen informatief en gebruikersvriendelijk zijn, maar ook de creatieve geest van Rulecube uitstralen. We zorgden voor een intuïtieve navigatie en een heldere structuur, waarbij we de merkidentiteit doorvoerden in alle aspecten van het ontwerp en de gebruikerservaring.

Creatie

• Creatief concept
• Logo / briefpapier / visitekaart
• Beeldcreatie
• Website

Resultaat​

De lancering van de Rulecube-identiteit en website was een waar feestje. Het logo werd met enthousiasme ontvangen en de visuele elementen van het butterfly effect werden gezien als een perfecte metafoor voor de kettingreactie van positieve veranderingen die Rulecube teweegbrengt. De website dient nu als kernpunt voor klantbetrokkenheid, met een toegenomen verkeer en langere bezoektijden als tastbaar bewijs van succes.

Door het harmonieus samenbrengen van concept, design en technologie, heeft Perron18 geholpen om Rulecube als een krachtige speler in hun industrie te positioneren. We zijn vereerd deel uit te maken van hun groeiverhaal en blijven betrokken bij de verdere ontwikkeling en het succes van hun merk.

Daag ons Uit_

Wil je dat wij onze creatieve breinen laten kraken? Geef ons je onmogelijke deadlines en we gaan ermee aan de slag. Kom langs of neem contact met ons op. Wil je dat wij jou bellen? Dat kan ook!

Privacy statement  – Algemene voorwaardenSitemap – © 2024 Perron18

Ik wil graag teruggebeld worden