Van concept tot uitvoering

Reclame campagne

Wil jij sneller je marketingdoelen bereiken? Dat lukt beter met een opvallende campagne die mensen aantrekt en activeert. Maar hoe begin je? Check in bij Perron18. Wij hebben de creativiteit én de strategische kennis om jouw reclamecampagne tot een succes te maken. 

Wat is een reclamecampagne?

Met een reclamecampagne werk je doelgericht aan de bekendheid en de verkoop van jouw product of dienst. Zo bereik je jouw doelgroepen op verschillende momenten en plekken.

Het best doe je dat via meerdere kanalen en over een langere tijd. Zo blijft jouw boodschap goed hangen bij jouw doelgroep.

Het doel? Dat kan van alles zijn: van naamsbekendheid en binding met jouw bedrijf product of dienst tot meer verkoop.

Alles voor het doel_

Natuurlijk zet je jouw marketingbudget graag zo efficiënt en effectief mogelijk in. Daarom bepalen we eerst de doelen, op korte en lange termijn. Wie wil je bereiken? Wat moet de campagne opleveren? Welk budget heb je? En niet te vergeten: de planning. Nu bepalen welke middelenmix naar verwachting het meeste rendement oplevert. Hebben we groen licht van je? Dan gaan we aan de slag.

Visual op website
Wobbler voor in supermarkt

In de mix: online en offline

Een goede reclamecampagne is meestal een mix tussen online en offline. Tussen bijvoorbeeld een website, social-media-posts en video tot advertentie, poster en magazine. Dit doen we op basis van het creatieve concept dat we eerder al hebben gemaakt.

Met de campagne zullen we je doelgroep afwisselend inspireren, informeren, verleiden en overtuigen.

Wil je dat jouw campagne écht blijft hangen bij jouw doelgroep? Check in bij Perron18! Met onze design skills zorgen we ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier overkomt.

Daag ons Uit_

Wil je dat wij onze creatieve breinen laten kraken? Geef ons je onmogelijke deadlines en we gaan ermee aan de slag. Kom langs of neem contact met ons op. Wil je dat wij jou bellen? Dat kan ook!

Privacy statement  – Algemene voorwaardenSitemap – © 2024 Perron18

Ik wil graag teruggebeld worden