Hoe wij jou laten shinen_

Onze basis

Jarenlange ervaring, vakmanschap, en een gezonde dosis Veluwse nuchterheid. Bij Perron18 zijn we trots op onze eigenheid. We zijn een team dat streeft naar het buitengewone. We dagen het verwachte uit en gebruiken onze creativiteit om je op positieve wijze te verbazen. Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook slim en doelgericht.

DE JUISTE RICHTING

Kwaliteit en professionaliteit staan voorop, maar flexibiliteit en oplossingsvermogen zijn ons kompas. Of het nu gaat om het aanscherpen van je merk of het verfrissen van je digitale aanwezigheid, wij bewegen mee met jouw behoeften en de dynamiek van de markt.

VANUIT ONZE KERNWAARDEN

Bij ons is samenwerking synoniem aan openheid en betrouwbaarheid. We beloven niet alleen mooie resultaten, we leveren ze ook - altijd met jouw visie als leidraad.

Ronald

Het conceptuele brein van Perron18 stroomt over van creativiteit. Ronald doet niets liever dan de boodschap doorvertalen in een pakkend beeld.  

André

Het beste voor de klant, ván de klant. Zo verplaatst hij zich in onze opdrachtgevers om te komen tot de beste oplossing. Marketeer in hart en nieren. Van strategie tot uitvoering en gericht op resultaat. 

Sander

Van vormgeving tot webdesign. Onze veelzijdige, originele denker is ook een doener en pakt projecten met een frisse blik en pragmatisch enthousiasme aan. Ons schaap met de vijf poten.

Glenn

Design! Zowel op het werk als privé bekijkt Glenn het door deze bril. Origineel en met verbluffend resultaat als gevolg. Ook als projectmanager heeft Glenn alles tot in de puntjes geregeld.

Daag ons Uit_

Wil je dat wij onze creatieve breinen laten kraken? Geef ons je onmogelijke deadlines en we gaan ermee aan de slag. Kom langs of neem contact met ons op. Wil je dat wij jou bellen? Dat kan ook!

Privacy statement  – Algemene voorwaardenSitemap – © 2024 Perron18

Ik wil graag teruggebeld worden