Relaties binden met jouw eigen magazine!

Wil je jouw (potentiële) klanten méér vertellen? Bijvoorbeeld vanwege een opening of jubileum? Of wil je hen iets géven? Om meer dan één reden is een magazine een goed idee. Zie je op tegen het werk? Ontspan. De vormgeving, de teksten, de fotografie, álles kunnen we voor je regelen.

Professioneel en lekker
weglezend_

Wij zorgen ervoor dat jouw magazine de look & feel krijgt van een professioneel tijdschrift. En natuurlijk sluit de uitstraling aan bij jullie huisstijl: de kleuren, de typografie, de fotografie. 

Wij maken van jouw magazine een echte eyecatcher. Die wegleest als een trein en indruk achterlaat. Nog een voordeel van een magazine: je deelt ‘m makkelijk uit. En een magazine heeft een bewaarfunctie.

Nóg meer opvallen?

Met een uniek formaat maak je je magazine nóg aantrekkelijker. Kies bijvoorbeeld voor een afwijkend liggend formaat. Met dit langwerpige formaat springt jouw magazine er letterlijk bovenuit.

Dus bruis je van de ideeën, verhalen en heb je daar ook prachtige teksten en beelden bij, maar nog geen partner om jouw magazine te realiseren? Check dan in bij Perron18.

Een eigen magazine voor je relaties?

Daag ons Uit_

Wil je dat wij onze creatieve breinen laten kraken? Geef ons je onmogelijke deadlines en we gaan ermee aan de slag. Kom langs of neem contact met ons op. Wil je dat wij jou bellen? Dat kan ook!

Privacy statement  – Algemene voorwaardenSitemap – © 2024 Perron18

Ik wil graag teruggebeld worden