KNALLEND

BROCHURES MET EEN KNALLEND ONTWERP_

Je wilt een brochure laten maken? Goede actie. Want een brochure biedt nogal wat kansen. Wij ontwerpen jouw brochure in jullie herkenbare huisstijl, qua design, kleuren en typografie. 

Een brochure met een prikkelend design en die opvalt en waarin je boodschap in één oogopslag duidelijk is. Een brochure die aanzet tot actie.

KNALLEND

VOORDELEN VAN EEN BROCHURE_

Een brochure? Is dat niet achterhaald? Welnee. Een brochure heeft namelijk nogal wat voordelen. Je kan een brochure vastpakken en op je gemak doorbladeren.

Je kan ze uitdelen op beurzen en andere evenementen. Of leg ze op de koffietafel. Je kan een folder ook doorgeven aan iemand anders.

En wist je dat een brochure prettiger leest dan informatie op internet? 

PROMOOT

PROMOOT JE BEDRIJF, PRODUCT OF DIENST_

In een gesprek bekijken we hoe jouw brochure eruit moet zien. Waar ga je de brochure voor gebruiken? Op welke plekken deel je ze uit? En voor wie zijn ze bedoeld? We bespreken ook het formaat en de papierkwaliteit. Ons doel voor jou: een krachtige brochure die opvalt én effect heeft.

EEN VIDEO BROCHURE DIE AANZET TOT ACTIE?

Daag ons Uit_

Wil je dat wij onze creatieve breinen laten kraken? Geef ons je onmogelijke deadlines en we gaan ermee aan de slag. Kom langs of neem contact met ons op. Wil je dat wij jou bellen? Dat kan ook!

Privacy statement  – Algemene voorwaardenSitemap – © 2024 Perron18

Ik wil graag teruggebeld worden